søndag den 24. juli 2011

Den lille nyEndelig har vi fået vores længe ventede missebaby hjem. Hun kom igår sammen med hendes "gamle forældre" og faldt hurtigt til. Det er bare så dejligt at få hende hjem og vi elsker hende allerede. Den første nat må ha været ligesom at blive småbørnsforældre, for vi blev vækket kl. 04.30 af en lille mis, som var både legesyg og tissetrængende. Så jeg måtte nedenunder og vise både bakke og madskål, før jeg kunne sove videre et par timer på sofaen. Sådan nogle små perserkillinger er bare helt fantastiske.. Stod det til mig, så skulle hun aldrig blive større. Blue eyed Pixie, er hun kommet til at hedde.. Og i kan jo nok se hvorfor ;)   
Ha en dejlig søndag!

MetteSofie

14 kommentarer:

 1. Hun er da bedårende!
  Jeg elsker langhårede katte, de er så smukke:)

  SvarSlet
 2. Hej Søde ej hvor er hun bare sød. kram

  SvarSlet
 3. De øjne er da ikke til at stå for.

  SvarSlet
 4. Hun er bare så skøn den lille nuserbasse, jeg savner hende allerede:-)knus

  SvarSlet
 5. Uhhh ja i er sååå heldige, hun er lige til at kramme, glæder mig til at komme ud og kramme hende noget mere ;0)

  SvarSlet
 6. Tusind tak for alle Jeres søde kommentarer. Jeg ved ikke om man kan fornemme HVOR lille hun er på billederne, men hun er bare lille og nuser.

  Mor: Der er også længe til du skal besøge hende igen imorgen formiddag - Du ved du må komme til hver en tid ;)

  Tina: Ja, hun er et rigtig kramme-dyr.. Du kommer bare! Hun elsker at blive nusset og krammet og vi nyder det så længe det varer.. Når først de bliver store, så bliver det lidt mere på deres præmisser jo ;)

  Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 7. Åh, hvor er hun dog fin :) Det er bare så hyggeligt med sådan en lille mis, jeg glæder mig også til vi skal have vores lille nye til september :)

  Er hun mon en colourpoint?

  Kh.
  Rikke


  rikkes.kragenet.dk

  SvarSlet
 8. Hej Rikke
  Ja hun er en lille brun/tabby-masket colourpoint perser med nogle meget charmerende aftegninger rundt omkring. Det er bare super hyggeligt.. Nærmest som at blive forældre :)
  Det lyder også spændende med Jeres - hvad er det for en I får?

  Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 9. Åh, jeg synes nok :) Hun ser virkelig skøn ud. Hvad siger husets andre katte?

  Vi skal have en lille Birma - det er ham vi har i forvejen også. Så vi får en lille brunmasket pige i familien, det glæder vi os til.

  Kh.
  Rikke


  rikkes.kragenet.dk

  SvarSlet
 10. Ej hvor er hun bare sød! Sikke nogle smukke øjne den lille pjevs har ;-). Håber I får meget glæde ud af hende. Hun ligner en rigtig gavtyv ;).

  Knus Simone

  SvarSlet
 11. Rikke: Hun er også skøn, kan du tro.. Men det er dine bestemt også, var lige inde og kigge på din blog :)
  De store misse-piger vil ikke helt acceptere hende endnu.. Håber det bliver bedre snart, så hun får et par legekammerater i dem. I kan godt glæde Jer, det er som at få en rigtig lille baby i huset ;)

  Simone: Tak.. Hun er en rigtig lille krudt-ugle. Jeg kunne ikke forestille mig et liv uden hende nu, hvor vi har fået sådan en lille en i huset :)

  Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 12. Åhnej... nu bliver jeg jo helt killingeskruk! Hun ser så skøn ud - lige til at kramme :-)

  SvarSlet