tirsdag den 5. juli 2011

Endelig...


Endelig, endelig fik jeg fat i pladen med fantastiske Agnes Obel.. Jeg glæder mig til at afspille den på min gamle LP afspiller... Og endelig skinner solen rigtigt over Danmark igen. Vi har spist aftensmaden i haven.. Salat med Carpaccio, parmesan, feta, agurk, tomat, avocado og jordbær.. Mmm..

MetteSofie

6 kommentarer:

 1. Fin salat :) Uh, der er ikke noget der slår en god LP - det er altså lidt noget end Cd/Pc musik. Det er faktisk lidt sjovt det er blevet IN igen med LP'er. Men også en god måde for artisterne at bruge coveret til mere kreative indslag.

  SvarSlet
 2. Det er en fantastisk udgivelse!!!

  SvarSlet
 3. Ann: Tak - den smager også skønt og er en af vores favorit-retter herhjemme. Og du har fuldstændig ret, LP'er er altså den ægte vare. Jeg elskede lyden af den mine forældre havde i stuen i mange år.. Det er altså en helt anden oplevelse :)

  Marian: Ja, helt fantastisk.. Kan lytte til den igen og igen.. Virkelig afstressende og dejlig :)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det lækkert ud!Jeg tror jeg skal prøve det med at komme jordbær i:-)Jeg glæder mig til at høre pladen.Kram fra mor:-)

  SvarSlet
 5. Du har et utrolig festlig navn på bloggen din. Kreativt!

  Masse fine bilder til inspirasjon: )

  SvarSlet
 6. Vinyl er simpelthen bare fantastisk!! Jeg kunne slet ikke lade være at kommentere, ene og alene fordi jeg automatisk smiler lidt så snart der er nogen som nævner vinyl :)
  Og så ser salaten jo altså heller ikke værst ud..

  - Jens

  SvarSlet