torsdag den 7. juli 2011

Kartoffeltid


Så er det endelig blevet kartoffeltid og kartoffelplanterne blomstrer på livet løs. Vi har ventet længe på at kunne grave de første små nye kartofler op i år - og tro mig, de er værd at vente på :)
Thomas var et smut i byen i eftermiddag og havde handlet ind til laks med grønne asparges og nye kartofler med hvid sovs, så det blev aftenens ret. Mmm..
De røde kartofler har vi haft med hjem fra England (selvom man egentlig ikke må) og det er andet år vi har lagt dem. I år er de endnu mere røde end sidste år og smagen lidt kraftigere - Helt klart Thomas favoritkartofler. De smager også dejligt og ser fantastiske ud, meeen de små hvide kartofler er og bliver nu alligevel mine favoritter - Og de er faktisk bare lagt af de helt almindelige danske spisekartofler, vi nu lige havde i køleskabet, da vi begyndte at tage fra til spirring.

MetteSofie

3 kommentarer:

  1. Hvor ser det lækkert ud! Hvor er de kønne de røde kartoffler:-)Kram.

    SvarSlet
  2. Mums det ser rigtig lækkert ud.

    SvarSlet
  3. Jeg ELSKER nye, danske kartofler (men jeg har jo heller ikke smagt de røde importerede). Hvor er I heldige, at I selv lige kan grave dem op! Nye kartofler, asparages, jordbær og ærter - det er DANSK sommer for mig! Haps!

    SvarSlet