fredag den 6. november 2009

Gæstebud...

Vi er endelig kommet på plads, og har fået flyttet det hele og pakket ud, trods det dårlige vejr. Regnvejrsdagene har gjort at flytningen af de større møbler har trukket lidt ud, men så har der heller ikke været noget stress. Der er været mennesker på besøg i huset siden vi flyttede ind, så nu skal vi prøve at være os selv derhjemme og nyde vores hjem, hinanden og stilheden på landet. Familie og venner har været så søde og hjælpsomme og har hjulpet med flytning, lånt os trailer og har været kommet forbi med blomster, brænde og hvad der ellers kunne falde dem ind. Det er så dejligt, når man har mennesker som disse omkring sig!
Vi har været ude og investere, da vi har manglet både opvaskemaskine, vaskemaskine og kummefryser. Det er blevet leveret idag, og er blevet sat på plads. Det er bare så lækkert at flytte ind i et helt nyistandsat hus og starte med splinternye hårde hvidevarer. Vi har det godt :) - Det eneste vi mangler er internettet. Det kommer på plads på tirsdag!

2 kommentarer:

  1. Jeg er da bar slet ikke misundelig.. Eller, selvfølgeligt er jeg da mega misundelig:)Det lyder bar så mega hyggeligt..

    SvarSlet
  2. Hej Muffin :)
    Så fandt du også vej til min nye blog. Det glæder mig! Du skal ikke være misundelig... Det skal nok lykkes for dig og Kristian også, at få det I drømmer om en dag. Den slags sker, når man mindst venter det :) Knus

    SvarSlet