søndag den 29. november 2009

Santa på fire hjul...

Endelig blev det 1. søndag i advent og dermed dagen, hvor vi skulle hente vores nye firehjulstrækker hos forhandleren. En glædelig dag med den bedste adventsgave vi sammen kunne ønske os. Men også en lidt vemodig dag, da vi jo samtidig skulle sige farvel til vores gamle røde Alfa. Det er der ingen af os, der er specielt gode til. "Santa Fe", hedder vores nye bil ironisk nok her op til jul... Om et par dage er Alfa nok ude af tankerne, og så kan vi rigtig glæde os over mulighederne med den nye bil. - Plads er der nok af nu :)

Jeg står stadig og kigger ud på den fra vinduet, og tænker om det virkelig kan passe, at det er vores den store bil, der holder ude på gårdspladsen.. - Men den er skam go nok ;)


3 kommentarer:

 1. Hehe - meget velvalgt bil i denne tid ;)

  SvarSlet
 2. Lækker bil.. den skal i nok blive glade for.
  Det er en bil der passer til landboer.
  Sød og enkel advent krans du har lavet.

  SvarSlet
 3. Piskeriset: He he.. Ja, det stemmer ikke så godt overens med klima-snakken for øjeblikket.. Men en nødvendighed for os herude på gården til vinter og til at køre møbler i til MetteSofie.dk ;)

  MetteLykke: Tusind tak :) Adventskransen måtte ikke være mere pyntet efter Thomas smag.. Men får måske sneget et par grankogler eller noget på kransen en af de nærmeste dage ;)
  MetteSofie

  SvarSlet