søndag den 15. november 2009

Gæsteklar...

Vi er kommet et skridt nærmere begrebet "færdig" denne søndag, men har desværre ikke nået alle de projekter vi havde sat os for. Der sneg sig lidt hygge ind imellem projekterne, og det synes jeg egentlig også der skal være plads til, når vi i hverdagen står op kvart i seks.
Vi nåede et smut forbi Rema1000, hvor jeg havde set denne pose med gæstehjemmesko i forskellige størrelser. Den hænger nu fint i gangen og venter på at blive brugt. Så mangler vi bare et fint spejl og den knagerække vi ønsker os fra HouseDoctor :)

Ha' en dejlig søndag aften!
MetteSofie

3 kommentarer:

 1. Ej hvor ser jeres entré bare fin ud :)
  Jeg har også selv, rigtig længe, haft kig på de der gæste sutsko, men jeg har altid været for sent ude når jeg har set dem. Nu vil jeg give rema1000 en chance i morgen

  SvarSlet
 2. Rema1000 har SÅ mange fine ting for tiden, jeg har også lige shoppet lidt der idag! ;)

  Hvor er de fine, futterne :)

  SvarSlet
 3. Sabrina: Tak skal du have, jeg synes også den er smadder hyggelig. Jeg skyndte mig også at slå til, da jeg så at de havde fået sutskoene til kun 39kr. Det er jo et røverkøb :)

  Trine: De har nemlig rigtig mange ting. Vi købte også den røde du med rensdyr. Babushka dugen måtte jeg desværre lade ligge. - Der sætter Thomas vist grænsen ;)

  MetteSofie

  SvarSlet