søndag den 27. december 2009

En juleberetning...

Julen lakker mod enden, og vi kan mætte og trætte nu se tilbage på nogle dejlige dage i familiens selskab. Juleaften hos os selv, 1. juledag til julefrokost i Thomas' famile og 2. juledag på Sørup Herregaard med min famile... Dejlige dage med overflod af mad, grin og samtaler til den helt store guldmedalje!
Billedet her er fra 1. juledags morgen, hvor min bror, hans kone og min lille nevø Daniel kom forbi til morgenhygge. Vi var ikke sammen til jul i år, så de kiggede forbi med Daniel, så han kunne få sine julegaver. Guitaren ovenover var et stort hit, og han gav straks et par numre til morgenmaden. Herligt billede ik ? :)
Thomas mor har overnattet hos os i gæsteværelset siden lillejuleaften, og blev kørt hjem igår morges 2. juledag inden vi skulle ud. Så idag er dagen bare blevet nydt i fulde drag, hvor vi igen bare er os selv og missedamerne. Jeg elsker julen og familehygge, men må nu alligevel indrømme, at det er rart når juleræset ender 3. juledag hvert år, så man kan smide sig i sofanen og mærke lettelsen i kroppen. Håber i alle havde en rigtig dejlig juleaften og nogle efterfølgende dejlige juledage!
MetteSofie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar