søndag den 21. marts 2010

Fund til de yngste...

Disse 4 fede børnestole fandt vi idag på vores søndagstur... Jeg er helt skudt i begge designs! Hukit stolene fra Leika er velkendte, men de små kantede har jeg aldrig set før! Siddehøjden kan indstilles på dem. Er der nogle af jer, der kender denne model?

MetteSofie

5 kommentarer:

 1. Fine stole og fin blog -her glæder jeg mig til at følge med. Smil fra mig den nye i blog-land

  SvarSlet
 2. Hej Camilla! Velkommen i blogland.. Du skal være så hjertelig velkommen på vores blog :)
  Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 3. Nej, jeg har aldrig set 'de kantede' før - men skønne er de...og du siger bare til hvis Hukit stolene skal ha' ny ejermand...:-)

  kh

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare fine de kantede. Dem har jeg heller ikke set før. Hukit stolene eeeelsker jeg, og du har osse en køber her hvis du skulle finde på at sælge dem :)

  SvarSlet
 5. Groovymama og Michella: Ja jeg synes også de er skønne, men det kunne være sjovt at finde ud af, hvem der har lavet dem. Ville ønske jeg selv havde nogle små børne"numser", som kunne bruge dem alle :)
  -Men stolene bliver sat til salg, bare til en lidt anden pris end de sidste modeller jeg lagde på bloggen. Hukit stolene er produceret i 2003, så de er ikke så gamle. Der er Leika stempel i bunden og i simpelthen så flot stand. Men hvis det har interesse, kan vi jo altid skrives ved på mail ;)
  Kh. MetteSofie

  SvarSlet