mandag den 15. marts 2010

Hvordan er det lige...?

Jeg sidder og kæmper med en sætterkasse og kan simpelthen ikke finde ud af, hvad den mest logiske måde at få tapetet til at passe i kasserne på er... Jeg har målt og tegnet, brugt bagepapir og klippet... Men så passer stykkerne pludselig ikke helt præcist alligevel! Skal der bare enormt meget øvelse til, før den sidder lige i skabet, eller findes der en nemmere måde? Hyggeligt ser det garanteret ud med de yndige tulipaner fra mine forældre og de skønne ark, men min tålmodighed er ved at slippe op...

MetteSofie

5 kommentarer:

 1. Måske du skulle skære papiret til når det ligger i det lille rum..Jeg har ikke prøvet, det var bare lige hvad jeg kunne finde på..
  Glæder mig til at se den færdig.

  SvarSlet
 2. Hej MetteSofie - jeg har desværre ingen gode råd - men masser af medfølelse - jeg ville osse være ved at gå i spåner hvis det var mig! Pøj-Pøj fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Jeg ville også gøre ligesom du gør - måle, måle og atter måle. Og måske du godt kan skære det til som Mette Lykke skriver. Glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
 4. Du har pillet bagbeklædningen af sættekassen, ikke sandt? For det letter altså arbejdsgangen betydeligt....jeg forsøgte også første gang at klippe papirerne til hullerne - det duer bare ikke. Af med bagbeklædningen og så kan det være at du er så heldig at kunne se aftegningerne af hullerne på bagbeklædningen, og så er det lige til at gå til....(alternativt kan du tegne rummene på bagbeklædningen inden du piller den af...)

  god fornøjelse.

  kh
  Trine

  SvarSlet
 5. Hej Groovymama
  Nej, det har jeg faktisk ikke tænkt på :)
  Nu du siger det, lyder det da også som en oplagt ide... Men er ikke sikker på, at man sådan kan skille kassen ad... Det må komme an på en prøve! Tusind tak for ideen :)

  Kh. MetteSofie

  SvarSlet