søndag den 24. januar 2010

Dagen derpå.....

Der har ikke været meget liv i huset herhjemme denne søndag, imodsætning til igår, hvor vi havde hele huset fuld af gæster, som kom og var med til at fejre at Thomas fyldte 30 år i mandags. Det var en dejlig fødselsdagsfest med god mad, som vi havde tilberedt hele eftermiddagen og de mennesker vi elsker og holder af! Thomas mor og bror blev og sov, så siden de tog hjem ved 14.30 tiden idag, har den bare stået på sofahygge og film. Den bedste måde at samle kræfter på inden det igen er mandag morgen.
Det er ikke en helt almindelig mandag for os imorgen.. Vi har 1 års dag, som vi skal fejre med god mad imorgen aften.. - Og så er det jo dagen, hvor min udlovede ugle skal finde sin nye mor :) Så det er sidste chance for at melde sig til min give away, inden jeg imorgen aften trækker en vinder!

Blomsterne her over er værtindegaven fra min mor og far igår. De ved at vi elsker farver, og havde bevidst fået sammensat en farvestrålende buket til os.. Jeg synes bare den er helt fantastisk. Folk er så bange for at blande farver sammen i buketter, og holder det ofte i en farvenuance... Jeg synes det ser fantastisk ud! :)

Rigtig god søndag aften til jer alle derude i blogland!
MetteSofie

6 kommentarer:

 1. Meget smuk buket, det ser vildt godt ud at blande farver og blomster på den måde.

  -Og et forsinket tillykke til manden er da på sin plads ;)

  Kh. Julia

  SvarSlet
 2. Tillykke med thomads, og tillykke med i morgen..
  Glad og dejlig buket, vi trænger til farver i alt det hvide og grå..

  SvarSlet
 3. Virkelig smuk buket! Lyder til i havde en god lørdag, og tillykke med ham og årsdagen.. :)

  SvarSlet
 4. Tillykke med mandens F-dag i mandags.. og tillykke med 1 års dagen idag.. Super smuk buket.. kan også godt li' at de er blandet :)

  God aften til jer..

  Kh Maria

  SvarSlet
 5. Tusind tak for jeres hilsner.. - Både til Thomas og til os begge idag på årsdagen! De varmer, kan i tro :) Vi havde en dejlig aften i lørdags og har fået lækker mad til aften. Mangler dog stadig isen til dessert, før aftenen er helt fuldendt :)

  Ha en dejlig mandag aften!
  MetteSofie

  SvarSlet