søndag den 10. januar 2010

Hjemvendt fra Forum...

Vi er lige hjemvendt fra en vellykket weekend i Forum i København, fra "Vinterens bedste loppemarked"... - Og det har været en fantastisk weekend! Mange tusinde glade besøgende og et rigtig godt salg for vores vedkommende fra Mettesofie.dk.
Vi var efter sigende, en af de eneste stande med så farvestrålende ting og i retro-genren, så folk fik et stort smil på læben, når de fik øje på vores stand! - Der er jo bare herligt! :)
Vi havde også besøg af en enkelt her fra blogland. Det er da bare super hyggeligt, at se hvem folk bag bloggen er i virkeligheden :)
Jeg håber I har haft en skøn weekend... Nu vil jeg lige opdatere mig selv lidt her rundt i blogland, inden jeg går til ro. Det er jo ikke meget weekend vi har fået holdt.
MetteSofie

5 kommentarer:

 1. Er du gal en lækker blog i har. Jeg ville elske at komme og shoppe i jeres stand.
  Fed stil!
  Mange hilsner
  Annelise (Den Flyvende Kuffert)

  SvarSlet
 2. Annelise Knudsen: Mange tak for de pæne ord :) Jeg har snart en ny lækker hjemmeside klar, hvis det kan gøre det ud for en stand?! ;) Din blog ser også rigtig spændende ud! Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 3. Argh, hvordan er det gået min næse forbi, at der var loppemarked i Forum denne weekend? Øv øv øv...Og endnu mere øv, nu hvor jeg har set billeder af jeres lækre stand :(

  SvarSlet
 4. Hej Mette! Åh, jeg skulle have have set din fine stand - jeg var også på loppemarkedet i weekendenden. Det var en dejlig oplevelse med masser af lækre fristelser ;-) Jeg ville gerne have sagt hej!

  SvarSlet
 5. Wauw! Lækre lækre sager!!

  SvarSlet