fredag den 1. januar 2010

Man kan aldrig vide, hvad efter vil bringe...

Vores nytårsaften blev tilbragt i selskab med mine forældre og vores allesammens dejlige venner hos mine forældre. En stille og rolig, men sjov og hyggelig nytårsaften, med dejlig mad og dejligt selskab, spil og tv-hygge... Præcis som vi trængte til efter en stresset jul med huset fuld af gæster. Min mor havde pyntet så fint op til nytårsmiddagen, og anede ikke hvad der var i vente med de mange bordbomber, vi hver især havde medbragt... Et smukt før-billede var det i hvertfald :)

Og sådan så bordet så ud allerede efter hovedretten... Men det hører vel nytåret til ;) - Sjovt, havde vi det i hvertfald over de store konfettikanoner!

Trivial Persuit blev fundet frem efter desserten, og det gik op for mig, at jeg i Thomas har erhvervet mig en omvandrende bog med svar på alt, hvad man kunne have på hjerte at spørge om, he he ... Jeg selv, skal vist terpe spillekort, for at have en lille chance for at kunne drømme om førstepladsen, næste gang dette irriterende spil kommer frem ;)
Det lyder til at alle her i blogland er kommet godt ind i det nye år. Jeg glæder mig til endnu et år med spændende blogindslag og bekendtskaber, som gør min hverdag endnu mere indholdsrig og livsbekræftende, end det vi selv kan gøre den til! Tak for året der er gået og endnu engang rigtig godt nytår til jer alle!

MetteSofie

1 kommentar:

  1. Jeg er heller ikke stor fan af det spil! Det er jo totalt mærkelig(og for mig ubrugelig) viden, som forventes at jeg kan..
    Der burde være flere kage-spørgsmål, haha:)

    SvarSlet