onsdag den 27. januar 2010

Den ventede ugle...

Den ventede ugle er ankommet til gården, og jeg er meget imponeret over at uglen og resten af posten overhovedet er kommet frem idag. For vi var nær aldrig selv kommet hjem til gården for snedriver og biler i grøftekanten. Så efter en lille omvej, kom vi til vores egen lille grusvej, hvilken viste sig at være den bedste vej at køre på i hele Næstved og omegn idag. Den eneste vej herudaf, som ikke bliver ryddet, vel at mærke! Ja, det er skam ikke så dårligt at bo op af skoven, hvor vejen ligger i læ for snefygningen. - Trods folks advarsler om "vejen der ikke bliver ryddet om vinteren" ;)
Med uglen kom også et sødt kort med en lille hilsen og Puks eget design på endda! Tusind tak for uglen og kortet Puk. - Jeg vil tage uglen i brug med det samme :)
Aftenen skulle have været tilbragt i byen med min veninde, men vi måtte desværre aflyse pga togforsinkelser og snevejret.. Virkelig ærgerligt! - Men en aften med ugletegninger vil nu heller ikke være så dårligt... Jeg har lidt nye ideer i tankerne!
Ha en dejlig aften allesammen og pas på jer selv og hinanden, når i kører ud!
MetteSofie

2 kommentarer:

 1. Hej MetteSofie
  Sikke en fin ugle du har været heldig at vinde.
  Elsker ugler.
  Det lyder som om i har lidt mere sne end vi har.
  Kram Birthe

  SvarSlet
 2. Det var dejligt, du kunne lide den:)

  SvarSlet